Monthly Archives: octubre 2024

Dt oct. 2024

Inauguració de la nova exposició temporal “Una explosió teatral en temps de canvis. El Grec-76 i l’Assemblea d’Actors i Directors”

By |2024-10-15T14:42:02+02:00Dimarts, octubre 15, 2024|Categories: Notícies|

El pròxim dilluns 4 de novembre a les 18:30 h a l’Auditori de l’Institut del Teatre, inaugurem l’exposició Una explosió teatral en temps de canvis. El Grec-76 i l’Assemblea d’Actors i Directors, que es podrà visitar fins al 25 d’abril de 2025. 

A partir de la investigació guanyadora de la 3a edició del Premi Teresa Cunillé d’història del teatre català, atorgat per la Propietat del Teatre Romea, amb la col·laboració de l’Institut del Teatre, Martí Alós López ens retorna a una època de lluita i cooperació, a una Transició plena d’esperances per un teatre al servei del poble. 

L’acte d’inauguració comptarà amb una benvinguda institucional de Núria Plana, directora de l’Institut del Teatre, i  d’Anna Valls, directora del Museu de les Arts Escèniques; i la intervenció d’Àlex Casanovas, director de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya […]

UNIMA reconeix a Anna Valls per la tasca de conservació del patrimoni titellaire

By |2024-10-09T08:45:01+02:00Dimecres, octubre 9, 2024|Categories: Notícies|Tags: , , , , |

La Comissió de Patrimoni, Museus i Centres de Documentació de la Unió Internacional de la Marioneta, UNIMA, ha concedit per unanimitat a la nostra directora Anna Valls, el Certificat de Reconeixement per la Conservació del Patrimoni Titellaire.

UNIMA, Comissió de Patrimoni, Museus i Centres de Documentació

Aquest certificat és un premi que reconeix el treball d’aquelles persones que han dedicat les seves vides a la protecció, divulgació i/o investigació del patrimoni de les formes titellaires i mostren una ferma promesa de continuïtat en la investigació i l’expansió del patrimoni. En aquest sentit la comissió ha considerat que Anna Valls ha realitzat una gran contribució al coneixement i apreciació de l’art del titella a través de l’activitat que desenvolupa al MAE preservant la memòria del titella català, documentant i catalogant textos, programes, escenografies i titelles, i organitzant exposicions.

Volem fecilitar a tota la resta de guardonats i especialment a: […]

Comentaris tancats a UNIMA reconeix a Anna Valls per la tasca de conservació del patrimoni titellaire
Go to Top