Exposicions

Les visites guiades a l’exposició La Memòria de les Arts Efímeres amb accés inclòs a la reserva permeten  gaudir d’un petit tast del que serà el futur Museu de les Arts Escèniques!

L’exposició es presenta com  un viatge en el temps que abasta més d’un segle de teatre i dansa a Catalunya i que ens parla dels escenògrafs, figurinistes, ballarins, dramaturgs, actors, titellaires, etc. El teatre és un art efímer i la connexió amb el seu moment històric es fa evident en els telons de fons, el vestuari, les maquetes, els textos, etc. Les visites guiades permeten aprofundir en aquest viatge i conèixer la tasca de conservació, documentació i difusió que fa gairebé cent anys que es porta a terme des de l’Institut del Teatre gràcies a l’accés a la reserva del Museu.

Preus 

Les visites guiades s’organitzen per a grups de mínim 10 persones. El preu es determina segons l’Ordenança fiscal i taxes i preus públics de l’organisme autònom de l’Institut del Teatre

El preu és de 4,54€ per persona. El preu reduït és de 2,33€ per persona i s’aplica a titulars del Carnet Jove, jubilats, aturats, estudiants, membres d’associacions teatrals i culturals o del Club TRESC.

Reserves

Poseu-vos en contacte amb arsrl@institutdelteatre.cat