El MAE promou anualment exposicions temporals i itinerants amb la voluntat de difondre els fons i les col·leccions que preserva, la memòria de les arts escèniques, així com per fomentar investigacions i temes retrospectius i d’actualitat escènica que van més enllà de les seves col·leccions.
A continuació, podeu consultar què tenim entre mans actualment:
La paròdia és un signe d’èxit, ja que només es parodia allò que tothom coneix, i que a tothom fa riure. En aquesta mostra itinerant, l’investigador Joan Martori ens presentarà l’obra d’Àngel Guimerà com no l’havíem vist mai: a través de nou paròdies de la seva dramatúrgia que ens parlen, tant de l’èxit de l’autor, com del seu context històric.
ESTAE. 25 anys (títol provisional)
L’Escola Superior de Tècnics de les Arts de l’Espectacle de l’Institut del Teatre ha complert 25 anys impartint formacions adreçades als oficis tècnics de l’espectacle en viu. En col·laboració amb la Universitat Politècnica de Catalunya, l’ESTAE va néixer amb la voluntat d’oferir una formació inicial i contínua en tècniques de l’espectacle (Luminotècnia, Tècniques de so i Maquinària Escènica). Celebrem el seu aniversari amb una mostra d’aquests 25 anys d’història!
L’accessibilitat a les arts escèniques: què, quan, com i per què (títol provisional)
El MAE està preparant una radiografia dels recursos i ofertes d’accessibilitat de les arts escèniques a Catalunya. Un estat de la qüestió que ens permeti celebrar les bones pràctiques, alhora que assenyalem les necessitats i possibilitats de futur.